steady, as she goes

Hej och hå. Impulsinfall nuru. Ger mig på ett par dagar av nästintill oplanerat kaos. Fyfan vad skönt. Hejdå!

whiskey & ritalin

Sveg är ungefär allt annat än kul just nu. Jag har tråkigt. Jättetråkigt. Nu måste det hända något! Ahhh! Får styra till det här med äventyr eller något. Sitter just nu och ska skriva 3000 ord om bild och ljud och hur de interagerar.. på engelska. Hittills har jag lyckats knopa ihop en rubrik och en lista över referenser. Det är iaf en början. Problemet är att det finns ungefär sjutusenfemtioelva jävla grejer som är roligare att lägga tid och energi på.. har t.ex. spenderat lite väl mycket av dagens tid till att städa bland mina absurdt många spellistor på spotify (fixat mappar och sorterat), skapat spellistor som saknades och ptja, helt enkelt lyssnat på musik. Vilket kanske inte är helt jävla överraskande med tanke på hur mycket tid jag brukar spendera med det.. hee ehe ee he ehee e eee e.
Igår blåste det som FA-AN ute. Helt sjukt. Jag var ut en sväng och trodde fan jag skulle blåsa bort, sen blev det strömavbrott och det blev mer än kolsvart.
Just, det där med jul och nyår och grejer. Jag vet inte om jag ens orkar skriva om det. Skiter i skiten så att säga. Sen kommer jag aldrig i mitt liv att spendera tid med återblick på året som gått. Hemska tanke. Nä fyfan.
Förövrigt! Bra band: Fair To Midland – Whiskey & Ritalin

Rest your head

Mmmmmmmmm hemma. Sveg. Inget att göra förutom att plugga. Så jag gör inget. Vilket jag inte borde alls. Idag har jag eldat. Inget allvarligt eller förbjudet. Bara ved. Det är ganska kallt ute (hela 10 minus) och snöar gör det också. Har fortfarande en hel del beslutsångest över hur jag ska göra med nyår. Sthlm, stugan eller något helt annat? Igår var jag hos en kiropraktor för första gången ever. Det var najs, gjorde fruktansvärt ont fast på ett bra sätt liksom. Nu har jag sånt linement på axlarna, det är en ganska intressant känsla. Isande och brännande på samma gång. Har inte bestämt mig för om jag gillar det eller inte än.
Förövrigt så finns det ett band som heter Mother of God. Från Dalarna någonstans, tror inte de vet riktigt själva. De är jättebra och jag lyssnar på dem konstant.. sådär till och från om det makes any sense. Antagligen inte. I vilket fall så borde alla som har någon slags vettig musiksmak lyssna och gilla skiten!

RSS 2.0