;

Jag älskar att gå. Bara gå gå och gå. Dit fötterna vill och inte fundera så mycket på hur långt det blir eller vad klockan är. Bara gå. Inte känna efter om man är trött och inte känna efter om man har ont i fötterna. Det tar man sen. Ikväll har jag gått i två timmar. Vet inte hur långt, men det var skönt. Man hinner tänka på så mycket på två timmar samtidigt som jag inte kan minnas en enda konkret tanke. Bara stora moln av tankar. Inga konkreta slutsatser so far. Men det känns bra med molnen iaf. Moln är bra tror jag. Försöker klura ut vad jag känner och vad jag vill med allt. Jag vet iaf att jag känner och jag vet att jag vill.

break me


en sten vid en sjö i en skog

Jag lyssnar på Gyllene Tider. Jag gillare. Jag trodde nog inte att jag någonsin skulle kunna erkänna det på riktigt. Men så äre. Jag gillar Gyllene Tider. Det känns riktigt jävla bra må jag säga. Återupplivande alla låtarna man kan sådär i bakhuvudet innan jag drog från Piteå. Trevlig natt där med täcke och Gyllene Tider. Det gör vi om. Glömde jag säga att livet tar fina vändningar ibland samtidigt som man kanske inte hänger med? Vad fan gör jag i Sveg liksom? Jag drog igång ett målarprojekt som kan få hålla mig sällskap och sysselsatt tills jag drar. Får se om det blir något. Jag har iaf börjat.

Förövrigt så har midsommar förflutit nu. Midsommarafton spenderades två mil rakt ut i skogen vid en tjärn. Där fiskades det. Inget napp. Sen grillade vi och skulle ätit tårta, men den glömde vi hemma så vi drack läsk, åt kakor och spelade kort istället. Om man föreställer sig så mycket som någon kan förlora och så dubblar man det så vet man hur mycket jag förlorade. Närvarade gjorde jag, pappa, mamma, tomas, barbro och farfar. Idag är det midsommardagen. Eller om det var igår. Det beror på hur man ser det där. För klockan är halv två. Efter tolv. Alltså nytt datum, men är det samma dag om man inte sovit än? Svårt att säga. Iaf så har jag under midsommardagen varit på auktion och fyndat massa fina saker, därbland en designerlampa, fem ölglas, en låda vhs:er och en hög lp-skivor. Egentligen var det kanske mamma som fyndade för det var hon som hade pengar. Under kvällen så har jag sett två filmer med mor. En bra och en mindre bra.

Tror förövrigt att jag hostat av ett revben. Det gör skitont och jag kan inte sova som normalt folk. Hur sover normalt folk förresten? Jag har alltid trott att alla sover på sidan. Att det var det normala. Sen läste jag en undersökning om hur din sovställning kan påverka dig som person och förstod att det är minst lika normalt att sova på rygg eller varför inte mage. Hur fan sover man på mage? Jag har försökt somna på mage några gånger då jag bränt mig på ryggen (alltså solbränna, som man kan få om man har hud som inte tål sol som jag har), men jag lyckas inte. För jag liksom kvävs i kudden. Och lyckas man somna så vaknar man av att man antingen: 1. Ligger i en stor blöt pöl med dreggel eller 2. Har lyckats få käken att halvt gå ur led. Så hur fan sover man på mage?

Jag tror det var Gyllene Tider som fick mig att helt plötsligt vilja uppdatera den här s.k. "bloggen" och liksom tömma ut lite av det som man kanske vill att andra ska veta. Eller som andra kanske vill veta fast man själv inte har någon större lust att berätta. Jag vet inte Så¨släpp nu all jävla imageskit och spotifya fram lite Gessle & company så känns nog allt plötsligt lite bättre. Jag vet att det funkar för mig.
Över ut.

fanfanfan

Det här känns väldigt otippat. Men väldigt fint. Snart ska jag iväg och göra synundersökning för att kunna ansöka om körkortstillstånd. Jag vill vill vill att det ska gå så himla fort allting nu. Sveg gör inget dumt, men det gör inte direkt något snällt heller. Här om dagen så var jag och Malin och spanade efter en stor gädda i en skogstjärn. Vi såg ingen gädda. Istället såg vi elva små ankungar som inte kunde flyga. Först trodde vi att det var bävrar. Det var det inte.

comin' home

Jag vill bara säga förlåt. Förlåt. Jag krymper ihop nu. Fan. Jag har varit så jävla dum och inte sett. Inte förstått att jag kunde förminska mig själv så. På din bekostnad. Det är så jävla fel. Fel. Mitt fel. Förlåt.

on my own

Befinner mig för tillfället och för en tid framåt i Sveg. Sveg har hittills behandlat mig väl. Inget alls har hänt. Jag följde med mamma och pappa till stugan igår. Mamma målade och jag flyttade stegen. Idag har vi ätit glass på Svegs nya glassbar. Jag ska förresten ta körkort. Det var då fan på tiden kanske du nu tänker. Ja det var det. Jag räknar med att ha tagit skiten innan juli är helt slut. Insåg helt plötsligt att det var självklart, det fanns ju bara det jag kunde göra i sommar. Ungefär. Så jag och Matte har nu tagit i hand, han har nämligen inte heller något såntdäringa körkort, på att fixa det i sommar. Jag planerar att vinna den striden och fullfölja mitt löfte. Blir jävligt bra. Sen hörde jag att Piteå var ett bra ställe att hänga. Så får det bli.

RSS 2.0