vänder andras kinder till

Dålig dag. Dålig dålig dag. Sånna där som man har ibland. Ingenting känns sådär rätt och bra. Man är inte sugen på någon mat alls och inga kläder sitter som man vill. Man vaknar alldeles för tidigt av att någon granne väsnas. Man upptäcker att en annan granne slängt ut sitt vardagsrumsbord genom fönstret under natten och blir sådär lagomt irriterad. Och sen bestämmer man sig för gå i krig mot världen. Fuck off and die liksom. Nej fan vet någon vad. Inte ens smörgåstårta och marängswisch kunde få mig på bra humör idag. Jag förlorar i Fyra I Rad och blir sämre och sämre på MS Röj. Tänker att Kent får hålla mig lite sällskap ikväll. Kent – Minimalen

i'll be a killer whale

Idag är det lördag och jag är på konstigt humör. Känner mig tom. Samtidigt som jag känner att den sista droppen innan bägaren rinner över kom för väldigt längesen. Jag försöker komma på något bra sätt att hälla ur lite. Samtidigt försöker jag komma på exakt vad som ska hällas ut också. Det är nog den där bottensatsen som finns kvar. Som jag sparat på lite för länge nu. Drar ut på det. Kan inte göra mig av med det. Tror det ligger i någon slags trygghet. Jag vet hur det smakar och jag kan min egna reaktion på just den smaken. Det är farligt med nya smaker. Det är spännande med nya smaker. Jag tänkte att jag ville smaka på livet. Men istället är jag mest på konstigt humör. Vill kittla alla sinnen med nya upplevelser samtidigt som jag bara vill att någon halvkass amerikansk action ska gå på tv ikväll så jag har något att göra. Livet alltså. Vet inte riktigt hur jag ställer mig till det just nu. Återkommer med det.

vibrancy

Purjolök alltså. Det är verkligen den absolut bästa löken som finns. Har du en tråkig maträtt? Tillsätt lite purjolök och vips förvandlas vilken tråkig maträtt som helst till värsta festmåltiden. Personligen har jag alldeles nyss snott ihop äggröra som faktiskt är ganska tråkigt ändån, men så fick jag den briljanta idén att bygga i lite purjolök. Kan vara den bästa impulsen i matväg jag fått på väldigt länge. Purjolök; löken bland lökar everywhere!

Jag har börjat läsa en bok om universum som jag ropade in på auktion i somras. Den är från 1988 och väldigt intressant. Läste om universums storlek och stjärnhimlens utseende och dess förändring igår. Det sätter verkligen perspektiv på saker och ting. Man kan tycka att vårt solsystem är stort. Visst, i jämförelse med en själv så ligger nog Pluto fruktansvärt långt bort, men sätter man det mot hur långt det faktiskt är till nästa galax.. då har inte vårt solsystem mycket att sätta emot. Det får en att känna sig jävligt liten alltså och man undrar vad man egentligen spelar för roll? Sen inser jag hur jävla tacksam jag ska vara för att just jag finns på just den platsen jag finns idag och att jag faktiskt kan tänka och filosofera kring de frågorna. Dessutom spelar ju jag roll för mig själv och förhoppningsvis även för de människor jag väljer att omge mig med. Rymden är sjukt stor, men har ändå en begränsning i sin oändlighet. Jag däremot kan vara exakt så stor som jag själv väljer att vara och det är större än vilken jävla oändlighet som helst.

this side you've never seen

Har just städat badrummet. Eller man kanske borde kalla det duschrummet när man inte har något badkar? Jag vet inte. Det blev rent iaf och nu luktar det tallbarr. Senaste dagarna har spenderats med att försöka ta sig igenom ett pluggberg som fortfarade känns lite övermäktigt. Gör mitt bästa och försöker trycka in lite av livet där emellan. Här om dagen var jag på någon slags "lär-känna-tv-folket-som-ska-se-till-att-smask-2011-fastnar-på-film"-träff. Det var intressant. Vi körde speeddating där vi stod i två ringar och hälsade på alla. Pratade med en kille som tydligen gått gymnasiet i Östersund samtidigt som mig, men som jag aldrig sett. Kul grej. Min tamagotchi har dött. Kan inte förstå exakt vad jag gjorde för fel heller, för den mådde svinbra och sen när jag vaknade här om dagen.. då var den död. Inte ett dugg kul faktiskt. Så nu ger jag upp den. Får ge tid och kärlek till något annat istället. Har beställt en ny telefon som kanske kan få äran att uppta min dyrbara tid. Tänkte att fan, minst ska ha störst och beställde en HTC Desire HD. Idag köpte jag leverpastej. Det ser jag fram emot. Just nu lyssnar jag på det här. Det borde du också göra. Himlakropp – Ode

i outta be on my way right now

Nytt år. Nya möjligheter. Och oj vilka möjligheter sen! Lovade mig själv att bli bättre på att bädda. Sådär, som man bäddar får man ligga. Eller som man ligger får man bädda. Vet inte riktigt. Såhär års kryllar alla bloggar av tillbakablickar på året som gått. Sånt pysslar inte jag med. Väljer att se framåt istället. Skålade in det nya året i Stockholm och tänker att om det börjar med något nytt så kan det fan fortsätta med något nytt också. Sagt och gjort, lägger gamla tankar på hyllan, avslutar kapitel och går vidare.
Fick en Tamagotchi med senaste Kalle Anka som jag numera sköter om. Jag tror den heter Kalle-Kurt. Just nu är det mest ett digitalt grodyngel som ser sådär oförskämt glatt ut. Jag ger den lite kärlek och tid och hoppas att den överlever, utvecklas till en groda och inte rymmer hemifrån. Det är trevligt med sällskap.

RSS 2.0