god's not where you hope

Oj oj oj. Jag som trodde att jag var stresstålig. Nu ska man få se på andra bullar minsann. Det trappas upp nu alltså. Snart ska jag gå och lyssna när Fredrik Stålne delar med sig av sina mixningsknep. Fint fint. Sen ska jag gå och dö lite.

rapture

Jag behöver mitt space. Behöver vara själv och bara få vara ensam bland mina egna tankar. Springa runt i slarvigt uppsatt hår och sköna tofflor. Men ibland. Då hatar jag att vara själv. Vill bara krypa upp i soffan med en vän och bara inte vara ensam. Vill dricka vin med ett skönt gäng människor. Ta del av galna upptåg och skratta tills magen vänder ut och in på sig själv. Ikväll är en sån där kväll igen. Då jag inte vill vara själv. Vill vara bland människor. Egentligen kanske det inte spelar så stor roll vilka, bara de få mig att må bra. Ibland blir det inte som man vill. Får sitta själv hemma och titta på dåliga filmer på tv. En lördagskväll liksom. Och undra. Vad fan gör alla?

covered in snow

Svag och opeppad. Allmänt jävla tråkig. Ingen bra dag, ingen bra vecka. Och det snöar jättemycket ute.

yes this is my broken shield

Jag tog i med hårdhandskarna. Gjorde något drastiskt. Kom på att "hey, min trötthet och totalta jävla omotivation kanske har något att göra med att jag snart varit veggie i fem år". Kanske kan det vara så att jag misskött min kost lite. Bestämde mig. Köpte blodpudding. Och goddamn. Är så jävla energisk idag att jag knappt hinner med. Helt sjukt faktiskt. Min mage är lite i uppror dock, men det får man nog ta. Tänker ofta att jag ska ta tag i allt sånt. Men det slutar ofta med lite för mycket ångest för att jag ska orka.

Ikväll var jag på Regina Spector-tribute-konsert. Eller. Jag satt uppe i k4 med Simon som gjorde direktmixen till tv-sändningen. Det var jättemycket folk på konserten så jag fick typ inte plats i själva salen. Det var trevligt att hänga med Simon också och han gjorde ett bra jobb.

Jag har klarat tentan i digital ljudteknik. Men jag failade tentan i Logic. Men men. Tar tag i det och fixar godkänt innan jul. Sen ska jag till Sveg och hänga med Malin. Tänker mig att det blir ett bra jullov. Vill mest krypa in under en filt med en bästis, prata om framtiden, äta lite för mycket godis utan att bry sig och bara finnas tillsammans.


från och med nu

Nu för tiden kan jag lätt sova 13 timmar om jag får. Inte för att jag vill och inte för att jag är ovanligt trött. Det liksom bara blir. Jag vaknar 14.00 när jag inte ställer klockan och är knappt utsövd. Känns som om detta har någon djupliggande anledning och jag skulle gärna vilja veta vad den är. För jag gillar inte att vakna så sent.
Är just nu uppklädd och rödvinsdrucken. Vet inte riktigt vad den här kvällen ska bjuda på. Vet inte ens om den kommer bjuda på något alls. För snart ger jag upp. Slutar vänta och kryper ner i sängen istället. Livet är nog en enda lång väntan. På vad vet jag inte riktigt. Men jag väntar. På något som känns.

och jag lämnar inga fotspår ens i sand

Vissa kan nog inte hjälpa att de är idioter. De har liksom inte tillräckligt med självinsikt för att förstå och jag misstänker starkt att intelligensen också tryter. Nu vill jag inte påstå att jag aldrig någonsin är en idiot. För det är jag. Men jag vet antagligen om det när dessa tillfällen inträffar. Eller så är vissa idioter bara för att de kan och finner något stört nöje i att de vet att andra stör sig på dem. Detta är för mig en ganska stor gåta och jag önskar att alla idioter kunde släppa sargen, komma in i matchen, klippa sig och kanske läsa någon bok om social kompetens så kanske kanske kanske jag kan överväga att tycka om dem. Lite.

RSS 2.0