measured in gray

goddamn. man går ju hemma och blir tjock.

nerves normal, breath normal

Jag hade en endaste viktig plan inför sommaren. Jag ska skriva ut och spara. Skriva ut mängder av papper med ord på. Ord av blandad kvalité, men inte mindre ord för det. Det kommer bli många ord. Att spara. Internet, teknologi är inte tillförlitligt. Papper kan man slarva bort, men de försvinner inte. Och orden får inte försvinna.

Jag tycker det är hemskt; ålderdomen. Det kan vara ganska fint att bli gammal också, men ibland blir det fel. Idag var det en tant som inte ville att jag skulle ta på henne. Hon tyckte nog att jag var äcklig och muttrade något om att hon tyckte det var läskigt. Någonstans längs vägen har hon antagligen tappat något viktigt. En annan gammal människa jag sett idag hade naglar som var ungefär ½ cm tjocka. Det är tjocka naglar. Och huden flagnade av hans händer och det såg ut att klia något fruktansvärt. Jag undvek att röra hans händer, men insåg också det tragiska i situationen. Han är ju bara människa.
Det är oundvikligt; ens andra hälft kommer också dö. Så äre bara, men jag tycker det är så himla hemskt att se människor som tappat bort anledningen till varför de lever. De slutar bry sig. De luktar illa av svett och smuts och medmänniskor ryggar undan inför dem. Fast de inte vill något annat än älskas de också.

Jag tvättar händerna och dricker kaffe; skakar av mig det jag inte orkar se.

Över/ut


luft

Igår när jag skulle sova så kunde jag inte sova, så jag tänkte på luft, borstar och ärlighet istället.

Jag tänker mig att luft väger iaf litegrann, eller jag vet att luft väger iaf lite. Och lufttryck eller något ditåt är väl anledningen till varför vi faktiskt hålls ihop och inte sprängs.. så tänker iaf jag att det borde vara. För utan något slags tryck utifrån så borde alla människor bara ligga spridna i blodiga högar över världen. Men åter till luft.. När man är ute, då har man ju luft på huvudet, men hur mycket luft liksom? Det måste ju vara skitmycket... Tänk det som en enda hög pinne med kubikdecimetrar av luft liksom! Det blir fan några meter, och det blir verkligen några liter luft som i slutändan borde väga ganska mycket eftersom att luft faktiskt väger. Men när man går in då? Varför dras man inte ut på längden och spricker? Varför?
Människor äger jävligt mycket borstar. Tandborstar, hårborstar, diskborstar, sminkborstar, skoborstar, toaborstar.. Det verkar nästan som om varje pryl i våra hem har en alldeles egen borste dedikerad till sig själv? Varför denna jävla borstmani? Tycker vi att det är roligt att borsta eller lider vi av någon slags renhetsmani? Iofs blir saker inte rena bara för att man borstar på dem.. Då måste det vara det första alternativet då. Posta dina bästa borstningstips här.
Igår när jag skulle sova så kunde jag inte sova, då låtsades jag att jag berättade ALLT för dig istället.
Över/ut


tid, explosion

Det finns där. Kanske.
http://www.haket.com/go.asp?page=alster/lasa&id=625990

och till dig, livet.

ibland måste man kanske bara lära sig vänta.

it's you

Vit flagg, och jag tänker faktiskt ge upp nu. Sveg, jag förklarar härmed ditt och mitt krig avslutat. Du vinner. Jag kanske överlever. Jag kanske går sönder. Man vet inte, man kan bara hoppas att sömmarna håller. Jag slutar kämpa emot nu iaf och låter mig istället invaggas i något slags ingenting. Driver med, driver in, driver ut. Och sen, kommer jag nog inte tillbaka. Det är inte värt det lilla det ger eller tar.
Det är lika bra att bara finna sig i att man är här nu dock och kommer behöva vara här i ungefär en månad till. Jag väljer att gå till konsum nu i några veckor, tjäna några kronor.. Jag hänger med de som är här, som jag fortfarande vill umgås med och som fortfarande kanske vill umgås med mig ibland. Och sen åker jag till Piteå igen. Där jag faktiskt kan och vågar leva exakt som jag vill. Där jag faktiskt vill våga leva. Lika bra att bara acceptera att det kanske inte är det som inte förändrats utan det som faktiskt har förändrats som spelar roll. Jag tror jag har växt ifrån dig nu Sveg. En gång för alla.
Över/ut/Malin

when i fall in love

Hej och välkomna.
Idag har jag sytt. Hela dagen. Jag har jobbat på min mantel och sytt fast mitt phösarnamn i A Clockwork Orange-font. Det blev jävligt bra om jag får säga det själv. För ja, jag ska ju vara sånnadäringa phösare. Det innebär att jag får gå runt i solglasögon och mantel i över en vecka. Dessutom får jag ha ett coolt namn som alla måste kalla mig för. Egentligen är det nog mest mantel-grejen som lockar. Jag känner mig redan fett tuff när jag struttar runt i manteln här hemma. Helst skulle jag nog vilja ha ett svärd också. Och springa runt och ropa "steel is on my side" i tid och otid. Men någonstans kanske gränsen måste gå? Eller....?
Häromdagen råkade jag se typ.. tio minuter av Legend of the Seeker på 6:an. Sen ville jag dö, eller iaf döda den idioten som skrivit skiten. Tv-serien alltså. För den är baserad på en serie fantasyböcker som är riktigt bra, men någon har bestämt sig för att ta den serien och skriva om den helt så den passar tv. Så jävla inte okej. Under de här tio minuterna som jag såg så har de lyckats hitta på att det finns någon sjukdom som tar kål på alla, huvudpersonen har tydligen en syster, skrinen som de första böckerna handlar om är helt plötsligt på samma ställe och innehas inte av rätt person, Denna har inte blivit dödad med den vita klingan, Rahl ser absolut inte ut som beskrivet i böckerna.. osv. Det är jävligt mycket viktiga saker som bara inte är som det ska på väldigt kort tid. Som sagt, jag ville dö. Jag hatar fan folk.
Igår var jag och klättrade på en skitstor sten med Basti, Jakob, Manne och Kaj. 
Över/ut/Malin

jag vänder vapnen mot mig själv. pengar är tid

Efter några dagar i Karlstad fyllda av Tingsryd 2.8:or är jag nu tillbaka i Sveg. Skitliv.
Över/ut/Malin

you fail me


You fail me with every fatal crush
You fail me with every abandoned love
You fail me with your inferno fuck me eyes
That burn as fuel for my city and its neon lights
Burn bright white line fever take them all
You fail me with your new dead end dream
You fail me with your pill box fantasy
You fail me as love's greatest war
That was never worth
You were never worth fighting for
Dying living dying living dying everyday
Living dying living dying living everyday
You think you are a poet
In your eyes you are a star
Who lives through a fantasy of rising above
You think you're a victim
But you live as a drunk
That has never sacrificed that has never loved
You think you are tragic but I know you are lost
You have walked the fault lines
And you have crossed them all
This world doesn't fight you, you fight yourself
Thinking we fail you you fail yourself


grace my heart

Jag har fan ingenting vettigt att säga just nu. Nä, jag kan inte komma på något alls ens när jag tänker på't. Jag hoppas mest det här utvecklar sig till en intressantare sommar än det verkar för tillfället.
Just nu kan jag lägga dryga 1500 sidor av Sanningens Svärd till handlingarna och det finns mer att ta av, men jag är inte säker på att jag verkligen vill. Det är mest sånt där man gör när inget bättre finns och jag tycker fan att något bättre måste jag ju kunna komma på.
Ikväll ska jag "föräldravandra".. Typ.
Min plan var mest att dricka öl offentligt och sälja cigg till 15-åringar.

Över/ut/Malin

i'll dream of anything i want

Har nu tillbringat ungefär 2½ dag i Sveg. Jag vill dö. Iaf lite. Jag förstår inte hur man överlever här. Jag är ledsen, jag kan verkligen inte förstå. Det finns verkligen INGENTING att göra. Förutom att typ.. titta på film, köpa kaffe på statoil och åka bil. Jag tycker verkligen synd om dem som bor här... Det låter jävligt hårt, jag vet. Eller iaf de som är i min ålder och bor här. Just för att de bor här. Jag hoppas jag överlever en hel sommar utan att gå sönder totalt och överallt.

Dessutom börjar jag bli sjuk. Den där sjukdomen som jag väntat på i två månader verkar nu kika fram och tycka att det verkar kul att attackera min stackars kropp med snor och halsslem och huvudvärk och allt sånt. Har säkert feber också. Ska nog trycka i mig en två-tre alvedon nu så blire nog bra. För jag har inte tid att vara sjuk, jag ska nämligen gå till biblioteket och låna typ.. tio böcker och inleda mitt "läsa-hela-sanningens-svärd-serien-som-jag-läst-tretton-böcker-av-redan-och-glömt-bort-men-nu-fått-ett-infall-till-att-läsa-igen"-projekt... Det blir säkert en rolig sommar det här med.
Nästa helg äre tydligen Kiss i Sthlm så halva Sveg töms på folk igen. Jaha.
Jag hoppas att Malin tagit sig hit tills dess :)
Annars finns det tydligen plats i bilen. Och Sthlm är väl ungefär exakt det stället jag vill vara på just nu. Frågan är mest om jag har råd att styra något sånt nu. Jag misstänker motsatsen. Skitliv.

Över/ut/Malin

....

Känner sig sådär måttligt besviken.

Över/ut

aaaaaaah

En kväll i Piteå kvar! Imorrn bär det av till Östersund. Vid sju någongång är jag framme.
Jag vill nog inte. Men jag saknar Malin.
Jag har färgat mitt hår idag.

Över och ut

dither

Ditherbrus, perceptuell ljudkodning, SysEx-meddelanden, hexkod, deglitchers, joint stereo, SMPTE, binär frekvensmodulation, S/PDIF, encoder, mutliplex, MADI, kvantiseringsbrus, BS.1116, maskeringseffekter, frames, bitdjup, antivikningsfilter, samplingsfrekvens, nybbles, status bytes och bithastighet släng er i väggen. Nu är jag nog fan klar med hemtentan och tar fan sommarlov och köper jävligt mycket öl imorrn.
Över och ut
Malin

sol

...knappt två timmars sömn senare. Snart dags för städning på skolan. Men... solen skiner iaf.

Över och ut

RSS 2.0