piteyo

Igår hängde jag med David, Deniz, Markus och Josef. Vi lyssnade på powermetal och sen gick vi ner till stan för att inhandla kebab och falafel. En lördag klockan två på natten i Piteyo fylls gatorna av fulla människor. Inne på kebabstället sjunger samma människor nationalsången. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det alltså.
Men det var en trevlig kväll.
Idag har jag ätit pizza med Gustav. Sen satt vi under varsitt täcke och facebookade i tre timmar från varsin dator.

Över och ut
Malin

vatten?

Igår innan jag hann duscha försvann kallvattnet! Ja KALLVATTNET. Varmvatten fanns det jävligt mycket av och det var skitvarmt. Sen kom det en lastbil med stor tank och lång slang som mannen i lastbilen hädde ner under vårat hus. Sen stod den där och lät aslänge. När den hade åkt kom kallvattnet tillbaka, men då var det BRUNT! Usch usch. Nu är det dock tillbaka till det normala. Men jag undrar verkligen vad som hade hänt?! Asskumt att bara kallvattnet försvann. Människor är fan äckliga saker alltså.
Jävligt skör kände jag mig också, för jag lyckades knappt överleva en timme utan kallvatten i kranen. Helt sjukt.
Det sätter fan lite perspektiv på saker och ting ändån.

över och ut
Malin

kaffe

Idag har jag varit på Willys och handlat mat för 730 kr. Det har aldrig någonsin förut känts så jävla bra att köpa något för 700 spänn. Idag ska jag fan göra god mat och äta glass till efterätt! All hail csn som "ger" oss pengar.
Jag har inte rökt idag och inte igår heller (eller jo, ett bloss) och inte i förrgår heller. Och idag har jag som sagt varit och handlat och inte köpt cigg. Jag känner mig ganska bra. Inte för att jag egentligen hade någon plan på att sluta. Det bara blev ciggfritt i brist på dollares och nu känns det som om jag ska vara utan ett tag. Jag blir fan gladare av en färgglad burk med godis eller en duschkräm som luktar svingott. Och det kan jag köpa om jag inte köper cigaretter. Så från och med nu kommer jag lukta godare. I think.
Idag borde jag plugga och sånt, för det är en vecka kvar tills jag drar hemåt och jag har lite att göra innan dess. Annars blir csn mindre glada. Det bygger sig.
Livet känns jävligt uppåt idag. Jag har starkt kaffe, kläder i tvättmaskinen och en ny duschkräm som bara väntar på mig. Jag har inte sovit som man borde på några dagar, men det kan jag verkligen ta för sånt behövs ibland.

Över och ut
Malin

sol

Solen skiner som attans och jag håller fan på att smälta bort. Jag gillar iofs sol och sånt och sommar och folköl.. Men just nu orkar jag nog fan inte riktigt. Det är dock najs på kvällen, när det är sådär alldeles lagom.
Inser att jag faktiskt skaffat en bloggjävel och att jag använder den precis som en jävla blogg. Helvete! Fast om man ska blogga så känns det som om man ska ha något intressant att skriva om. Det har inte jag. Jag bara... ordbajsar. Som vanligt.
Jag känner mig lite.. avslagen och ensam faktiskt. Ska försöka fånga lite sol och se om det går över. Antagligen inte.
Men jag tycker inte särskilt synd om mig själv för det.

Det här var en alldeles lagom kväll här i veckan. Ankars vaknar till liv ibland.
Nu är det hemvändarfest också. så de har slagit upp en pool och springer runt i speedos. Och bjuder på bål.
Fint.
Över och ut
Malin

damn!

Jusstttt! Jag skulle ju bifoga en sån där bild ju. Det glömde jag bort.
Där kom den! Wohoooo!

men yes.

Palindrom är min nya favoritsak. Jag menar.. Dromedaren Alp-Otto planerade mord. Du, gnid in gud! Vörtröv. God arab åt tå, bara dog. Helt fantastiskt ju. Jag dör!

Fan vilken helg jag haft alltså. Har repat som en jävla idiot och umgåtts i glada vänners lag. Skrattat och varit glad trots ingen middag och inget godis. Läs lågt blodsocker. Har typ sjungit sönder rösten nu, men det var det fan värt för igår spelade ljudteknikerna (och David var också med på ett hörn och hoppade runt) på skolan. Och vi öste så jag knappt kan beskriva det. Nu är ribban satt I say. Jävligt högt också I think. Efteråt traskade vi som spelat och rockarna som skötte ljudet ner till den stora metropolen Piteyo för att ta en eller två eller tre öl på "Kalles - en helt galen krog". Det var vi och två gruvfyllon där. Alldeles lagom. Ibland är det bra härligt med norrland.
Nu har jag bokat hembiljett också för alla er som bor där hemma där jag bodde och som kanske saknar mig. Det är väl möjligtvis kanske Malin som läser det här ändå. Kan nog lika gärna börja skriva skiten i brevfrom. Men ja. Jag kommer anlända i Ösd typ.. på eftermiddagen/kvällen 3e juni. Sen tar bror min studenten 4e. Och sen bär det av till The Sveg. Kuuuuuuuuul.
Jag har kaffe nu. Kaffe är jävligt bra skit. Tack för det.

Över och ut
Malin

najs

Trevlig jävla långhelg ffs! I Piteyo skiner solen som aldrig förr och det är typ 20 grader i skuggan. En annan var inte riktigt beredd på detta och håller därför på att dö av värmeslag. Lite förvarning vore ju najs.. Man kan inte bara hålla på att gå från 5 grader till 20 på en natt. Det är ju som att svälja en ärta hel och sen tro att man lätt fixar en hel kanelbulle utan problem. JUST DET!
På tisdag ska ljudteknikerna visa vad fan vi går för. Då är det inverterad konsert och de kära rockarna och jazzarna fixar ljud. Jag kämpar mot en nedrans förkylning som fan inte får ta mig innan dess, för då ska det fan i mig sjungas. Ska bli sjukt kul och jag är äckligt taggad! Får se om den sinnesstämningen fortfarande varar efter giget.
Idag har jag kollat på Duck Tales. Det är kul. Bubba Klubba!
Över och ut.

najs

Idag har jag suttit och pillat på html-koder. Fixat och bytt färger! Advanced shit. Det blev fan inge bra, men jaja. Skitesamma, känner jag lite. Jag tror jag bryr mig ganska lite, bara skiten faktiskt går att läsa om man anstränger dsig lite. Då tycker jag det duger. Är jävligt nöjd med min fina fasta bakgrund måste jag dock säga. Jävligt svårt att anpassa font-färger till den bara. Hmmmmmmmm. Jaja. Det får vara såhär nu ett tag. Kanske.
Över och ut
Malin

gilla

det är trevligt såhär på morgonkvisten när solen går upp och man ännu inte gått och lagt sig.
Över och ut.

inteblogg

hej hej intebloggen. idag tänker jag skriva allt med bara små bokstäver och i kursiv stil. mest för att jag kan och för att jag verkligen hatar när någon skriver något med bara småa alternativt stora bokstäver. ännu värre blir de om de utelämnar skiljetecken också. hur ska man då veta vad fan de vill en? helst så får man inte ha några radbrytning heller. det är kul. jag har jättemycket disk. jag vill verkligen inte diska. sen håller jag på att bli sjuk, men just nu är det bara en töntig förkylning som inte riktigt vågar hävda sig. tycker det borde bryta ut nu så jag kan bada lite i mitt eget snor, dö av svettningar, hosta upp lite inälvor och bara tycka jävligt synd om mig själv. men nä. istället springer man runt och torrhostar lite, har lite ont i huvudet och känner sig sådär lagom menlös. det skulle kännas mer okej om jag var sjuk på riktigt, men nä. insåg igår att jag missat dillinger escape plans nya platta. pinsamt. pinsamt. så därför har jag nu surfat ut på internätet och hittat mig den. schhhh. det är lovande. väldigt mycket mars volta och det gillar vi ju. jag undrar hur mycket man ska skriva i ett sånt här inteblogginlägg egentligen? jävligt svårt att avgöra såhär. dessutom går det inte att göra dubbel radbrytning. VARFÖR GÅR DET INTE ATT GÖRA DUBBEL RADBRYTNING? det är med intebloggande kommer förstöra min tekniska sida. verkligen. så därför är det nog bäst att jag går och löder lite kablar eller något annat tufft nu. damnit.

över och ut
Malin

Usch

Vad fan är det för fel på folk och göra saker riktigt!?!?!!! Jag blir så fruktansvärt arg när folk inte vet hur fan man lindar en kabel! Hur svårt ska det vara? Man gör en fin ring och sen knyter man en knut, KLART!
Och multikabel... Den stackarn som gör slitgörat i ett PA-system, den borde man veta att man ska behandla med respekt. Men icke! Gör ett stort jävla trassel av skiten och tryck ner det i caset med våld, gör det vetja.
fyfan. Ska man få något gjort får man fan i mig göra det själv.

Denna dagen.

Hehe, där lurade jag fan nästan mig själv. För nej jag tänker inte skriva om denna dagen. Egentligen vet jag inte ens vad jag tänker skriva om. Jag tänkte mest sitta här och trycka på tangenterna och se vad som ploppar ut. Jag får inte till någon visningsbild på den här nedrans intebloggen. Jag tycker jag är ganska teknisk och jag tycker faktiskt att en av sveriges största bloggsidor borde vara hyfsat användarvänlig med tanke på vilka idioter som tillåts ha bloggar, men icke! Jag känner mig jävligt dålig måste jag erkänna. Så tills jag listat ut skiten så får jag väl nöja mig med att inte ha någon bild.
Sen inser jag nu att jag hela tiden är på väg att skriva "ni" och "er", men jag vägrar fan. För det här är ingen blogg som jag skriver FÖR random peeps. Det här är mest en ordbajssoptunna.
Jag känner mig ovanligt glad och nöjd med livet idag faktiskt. Även fast jag sa att jag inte tänkte skriva om den här dagen, så börjar det fan luta ditåt nu. Men ja. Jag känner mig glad, det är nog antagligen för att solen skiner, snön smälter och hundbajs tinar fram från under snön och tillför den där extra våriga känslan som bara hundbajs kan. Och blött nytinat gräs då såklart. Som alltid luktar sådär lagom ruttet på våren. Fast jag har fått låna Hannes skitcoola röda solglasögon idag. De kunde varit snabbare, men jag är nöjd ändå.

Igår såg jag Batman - The Dark Knight för typ sjuttioelftemiljonte gången. Fortfarnade lika jävla coolt när han flippar lastbilen.
Över och ut
Malin



Det här är ingen blogg

Och vad fan är nu detta? Jag skulle ju inte skaffa någon nedrans blogg!
Å andra sidan är detta ingen blogg heller. Eller?
Jag har inga stora planer på att skriva om mitt senaste klädköp eller gårdagens bravader på stans coolaste fest. Istället tänker jag behandla det som jag tycker känns viktigt just för dagen. Vilket oftast innefattar idioter i kassakön, jävligt onödiga facebookgrupper eller vilken färg min nuvarande tandborste har.
Jag är ganska irriterad, ganska ofta.. Vilket antagligen kommer märkas.
Över och ut.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0