roots

Okej! Igår tittade jag på Global Metal och kände mig nästan gråtmild i första och sista delarna. Där sitter man alltså med gåshud på benen när iron maiden gör sin första och den första stora metalspelningen i indien. Och bah känner sig som en jävligt stolt liten del av något stort och fantastiskt. Typ. Och eh. Nu kommer jag alltså bara lyssna på jävligt tuff musik framöver. Slayer, Entombed och Sepultura står för dörren ungefär. Utöver det så har jag försovit mig och borde varit på skolan för 30 minuter sen.

they will act like dogs when they receive it

Okej! Så för alla som missat det av ni tre pers som faktiskt verkar vara ständigt återkommande besökare på denna fantastiska blogg (som det tydligen blivit). Kul att veta att iaf någon bryr sig om vad en annan håller på med om dagarna och ja. Typ. IAF, jag har ju börjat klättra! Tycker faktiskt att jag har blivit mycket bättre om man jämför med första gången jag kastade mig uppför den där väggen. I fredags beställde jag en del grejer. Och idag har första paketet kommit. Innehållandes mina sjukt nya klättringsbyxor. Och jävlar var sköna de är och snygga som bara attans och sjukt töjbara. Kommer antagligen inte ta av mig dem på ett tag. Nyss slängde jag upp högerbenet på diskbänken, tog tag i köksskåpet och ställde mig upp. Najs! Nästa gång tar jag fan de röda greppen. Annars jävlar. I övrigt har sista terminen här i piteyo dragit igång nu med kurs i examensarbete. Huuuuh panik! Utöver det så ser förhoppningarna inför resten av veckan ganska fina ut.

won't be long

OJ oj! Nytt år och jag är inte ens bakis. Jävla kropp att hålla på och vara okonsekvent. Anywho, igår var det nyårafton. Jag var hos Carobin i älvsjö och hade det supertrevligt, åt sjukt god mat, umgicks med trevliga männsikor, sköt lite fyrverkerier, drack mousserande vin, tittade på alla andras raket och facsinerades över hur mycket pengar som sprängs världen över vid tolvslaget, spelade spel och vårat lag vann (!), snackade skit, dansade tills sent och ja.. hade det jävlgit fint helt enkelt. Fruktansvärt skönt att för en gångs skull inte hålla på och hetsa runt på massa ställen utan att vara där man är och stanna kvar hela kvällen. Najs. Just det, jag har faktiskt ett nyårslöfte i år! Men det tänker jag inte berätta.

RSS 2.0